Senest opdateret 19/2-2015

Værløses Undersøiske Gruppe

Værløse Undersøiske Gruppe er den lille lokale dykkerklub, der blev stiftet i foråret 1967. Klubben har domicil i Furesø Kommune, nærmere betegnet på det gamle Jonstrup Seminarium.

I klubben er der to aktivitetet: Dykning og Svømning.

For mere om dykningen se punktet DYKNINGEN i menubjælken.

Svømning foregår i Værløse svømmehal hver tirsdag fra kl.19:00-20:00. Endvidere har vi rådighed over Hareskov Skole hver fredag aften. Fra kl. 19:00 til 20:00 er der badminton for de interesserede, herefter er der frem til kl. ca. 22:00 træning i svømmehallen.

Vi er tilknyttet Dansk Sportsdykkerforbund. Som følge heraf dykker vi efter CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques) regler.

For tiden tilbyder klubben ikke uddannelse. Vores aktive medlemmer har typisk en CMAS eller PADI certificering. Det sagt, så er der ganske stor dykkererfaring i klubben, og det har haft stor betydning for visse medlemmers evner i vandet (hermed tak fra Webredaktøren til klubbens mere garvede medlemmer).